ΑΡΧΙΚΗ   Ι   Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ   Ι   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   Ι   BLOG

Φτιάχνω ή ανακαινίζω το σπίτι μου. Ποιο στυλ επίπλων κουζίνας ταιριάζει στον χώρο μου?

kitchen1
 
γράφει η Πτυχ. Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων Ευτυχία Κοσμά

Αν φτιάχνετε νέο σπίτι, καλό είναι ο σχεδιασμός του χώρου των επίπλων κουζίνας, να γίνει σε πρώιμο στάδιο.
Επειδή ο χώρος της κουζίνας αποτελεί τον χώρο στον οποίο μία οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο της κατά τη διάρκεια της ημέρας, το καλύτερο θα ήταν η μελέτη του να γίνει παράλληλα με τη μελέτη και τα σχέδια του σπιτιού σας.

Εάν, αποφασίσατε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε εάν θέλετε να προβείτε σε κάποιες μικρές σχετικά αλλαγές στο χώρο σας ή να προχωρήσετε σε ολική ανανέωση. 

Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιες μικρές πινελιές ανανέωσης, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τους "Τρόπους ανανέωσης της υπάρχουσας κουζίνας σας".
Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε ολική ανανέωση του χώρου σας, συνεπώς να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μας σχετικά με τα βασικά σχέδια επίπλων κουζίνας έτσι ώστε να σκεφτείτε ποιο από τα "5 βασικά στυλ σχεδιασμού" σας ενθουσιάζει περισσότερο και να απευθυνθείτε σε ειδικό που συνδυάζει γνώσεις σχεδίου και κατασκευής για να αναλάβει τη μελέτη του χώρου σας και να σας παρουσιάσει με απεικόνιση του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος.
scroll back to top
 
JoomFreak Cause Open Source Rocks