ΑΡΧΙΚΗ   Ι   Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ   Ι   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   Ι   BLOG

Έχω πάγκο Coretop πώς μπορώ να τον συντηρήσω ?
 
frontida-coretop

 

Τα πρώτα βήματα για την φροντίδα και την καθαριότητα του πάγκου Coretop είναι νερό με σαπούνι και ένα πανάκι ή σφουγγάρι.
Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και καθαριστικά με αμμωνία όχι όμως καθαριστικά τζαμιών και γυαλιστικά γιατί αφήνουν μια κηρώδη υφή πάνω στον πάγκο και σταδιακά χάνει την αρχική του γυαλάδα.


Αποφύγετε πολύ ισχυρά χημικά προϊόντα. Επίσης, να φροντίζετε μετά την καθαριότητα του πάγκου σας, να σκουπίζετε τα νερά.

ΚΑΥΤΑ ΣΚΕΥΗ - ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Παρόλο που το Coretop είναι υλικό ανθεκτικό στις καυτές επιφάνειες των μαγειρικών σκευών, φρόνιμο είναι να προστατεύετε τον πάγκο σας και να μην τοποθετείτε απ' αυθείας τα καυτά μαγειρικά σκεύη πάνω σε αυτόν. Μπορείτε να εξοπλιστείτε με μια απλή μεταλλική ή και ξύλινη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετείτε την καυτή κατσαρόλα ή ταψί. Το ίδιο ισχύει και για τον νεροχύτη σας. Προστατέψτε την επένδυσή σας και όχι μόνο για τον Coretop αλλά και για τον κλασικό πάγκο. Το καυτό νερό, από την άλλη, δεν είναι αρκετό για να προκαλέσει ζημιά στον νεροχύτη σας, είναι όμως φρόνιμο να ρίχνετε παράλληλα και κρύο νερό απο τη βρύση.

ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ Είναι φρόνιμο για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής του πάγκου σας και την αρχική, φυσική του κατάσταση, να μην κόβετε τα τρόφιμα απ' ευθείας πάνω στον πάγκο, αλλά να χρησιμοποιείτε μία ξύλινη προστατευτική βάση. Οι γρατσουνιές παρ' όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Tip : Οι πάγκοι Coretop έχουν επιφάνεια ματ/ σατινέ. Θυμηθείτε πως τα σκούρα χρώματα χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα απ' ότι τα ανοιχτόχρωμα.

 

scroll back to top
 
JoomFreak Cause Open Source Rocks