Πόρτα Ασφαλείας WH 005

Πόρτα εξωτερική ασφαλείας WH 005 "πλεκτή"

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΑΚΙ GLOSS BEIGE

Έπιπλα Κουζίνας με πορτάκι Gloss ίσιο

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΑΚΙ ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΟΞΥΑ

Έπιπλα Κουζίνας με πορτάκι ημιμασίφ οξυά

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MGS003

Μεταλλική πόρτα ασφαλείας MGS 003 με 11 κλειδώματα

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ WH016

Πόρτα εξωτερική ασφαλείας WH016 με μασίφ στοιχεία

Η επιχείρηση

Η επιχείρηση Ε. ΚΟΣΜΑΣ ιδρύθηκε το 1978 από τον Ελευθέριο Κοσμά στην Αθήνα με κύρια επαγγελματική δραστηριότητα την κατασκευή επίπλων και επίπλων μπάνιου ενώ το 1984 μετεγκαταστάθηκε στο Αγρίνιο. Το 1997 η επιχείρηση μεταβιβάστηκε στον Ευάγγελο Κοσμά και παράλληλα εμπλούτισε το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων κουζίνας.

Μέσα από την διαρκή αναζήτηση σε ποιοτικά υλικά υψηλής αντοχής, την επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό και την γνώση της αγοράς και των νέων τεχνολογιών παραγωγής, η επιχείρηση πολύ γρήγορα εδραιώνεται στον τομέα της και αναπτύσσει ένα ευρύ πελατολόγιο στο Αγρίνιο, την Κέρκυρα, την Μύκονο και την Αθήνα. 

Διαθέτει εγκαταστάσεις και εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 1.800 τ.μ., σε ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων στην περιοχή της Νεάπολης, 6χλμ από το κέντρο του Αγρινίου και το 2006 εξερευνώντας επιπλέον δυνατότητες ιδρύει υποκατάστημα στις Βούτες Ηρακλείου Κρήτης.

Η επιχείρηση τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στην εισαγωγή πορτών ασφαλείας με μεγάλη επιτυχία καθώς και στην παραγωγή προϊόντων ξύλου και διακοσμητικών επιφανειών κυρίως για ξενοδοχειακές μονάδες με την επωνυμία Kosmas CNC.

Στην Kosmas CNC παρέχουμε υπηρεσίες διαμόρφωσης υλικών με CNC επεξεργασία. Επεξεργαζόμαστε ποικίλα υλικά σε απλές και περίπλοκες φόρμες. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν υψηλή ακρίβεια σχεδιασμού, κοπής, εγχάραξης και κατασκευής εξαρτημάτων και αντικειμένων. Στην Κοσμάς-CNC έχουμε την ικανότητα να σχεδιάζουμε και να εκπληρώνουμε ως και τις πιο δύσκολες κατεργασίες, από διάτρητα διακοσμητικά μοτίβα ως τρισδιάστατα ανάγλυφα και σκαλίσματα. Επεξεργαζόμαστε διάφορα υλικά, όπως αλουμίνιο, HDPE, μασίφ ξύλο, ακρυλικά, βακελίτες, MDF, Corian, felizol, φύλλα χαλκού ορείχαλκου και αλουμινίου, κόντρα-πλακέ, μόλυβδο, laminate, μελαμίνες και χαρτόνια, κόβοντας, χαράζοντας σκαλίζοντας ή τρυπώντας τα σε ακριβείς διαστάσεις. Οι υπηρεσίες μας είναι αποτελεσματικές και προσιτές για όλους τους τομείς της βιοτεχνίας, του DIY, των αρχιτεκτονικών εφαρμογών, της διακόσμησης, των ερασιτεχνικών σχεδίων, του μοντελισμού και της συσκευασίας.
Για την υλοποίηση έργων που απαιτείται ευελιξία στην ποσότητα και την ποικιλία, συνδυάζουμε με μεγάλη ακρίβεια και μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής. Στην Κοσμάς-CNC προσφέρουμε εργασίες και υποστήριξη στα σχέδιά σας.

Είτε χρειάζεστε απλή διαστασιολόγηση ή διάτρηση υλικών, είτε λεπτομερή εγχάραξη, είτε θέλετε να υλοποιήσετε το καινοτόμο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για όποια υπηρεσία παρέχουμε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Έδρα Κρήτη : Ηράκλειο Κρήτης, Περιοχή Βούτες, ΤΚ 70013, Τηλ.: 2810721888, 6971844864

 

Εγκαταστάσεις Αγρίνιο : 6ο χλμ Παλ. Ε.Ο. Αγρινίου - Αμφιλοχίας, 30100, Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας, Αγρίνιο, Τηλ.: 6949274176